Posca Marker set

Posca Marker set

Posca vattenbaserade markers innehåller akrylbaserad tusch, och ger täckande brillianta färger som fäster på praktiskt taget alla ytor: papper, kartong, tracing paper, sten, lera, cement, plast, metall, trä, tyg, glas, duk och mer. Kan användas som textilpennor och ska då fixeras med strykjärn efter att de torkat. 

Färgen torkar mycket snabbt, särskilt på porösa ytor; vänta bara några minuter så är färgen torr.

Poscapennorna är vattenfasta när de torkar, och blir permanenta på porösa ytor och avtagbar på icke-porösa ytor som glas.
Detta gör dem perfekta för tillfällig skyltning och fönsterkonst. De är luktfria och lösningsmedelsfria och lämpliga både inomhus och utomhus. De är extremt populär hos konstnärer och illustratörer som behöver en täckande penna som fäster på nästan allt. Finns i många olika spetsar och kulörer. 

Före användning, skaka penna kraftigt med locket på, så att kulan i pennan åker runt, vilket blandar färgen, och gör den homogen och täckande. Vid användning första gången, skaka pennan, och tryck ned spetsen mot ett testark, upprepade gånger tills färgen kommer fram. 

Tuschen i pennorna är opak och flytande. När färgen är blöt går det att blanda kulörer, och spä ut med vatten. 

När färgen är torr går det att rita över med andra färger och få ett täckande resultat. Pennorna är täckande på mörka underlag. 

Filtrera

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. POSCA marker 5M Neon 4-Set
    POSCA marker 5M Neon 4-Set
    Art.no: 401623
  2. POSCA marker 8K Neon 4-set
    POSCA marker 8K Neon 4-set
    Art.no: 401646

2 Varor

Per sida
Fallande ordning