Van Gogh Oljefärg

Van Gogh Oljefärg

Van Gogh oljefärg i studiekvalitet är en serie med oljefärger som passar både studenter och erfarna konstnärer. Färgerna är fortfarande prisvärda, men tillverkas med hög kvalitet på pigmenten för att ge en god färgintensitet och en bred färgskala, vilket gör dem lämpliga för alla som vill utforska sin kreativa potential.

Van Gogh oljefärger tillverkas av Royal Talens i Nederländerna. Royal Talens har tillverkat konstnärsmaterial sedan 1899 och har ett rykte om att erbjuda högkvalitativa konstnärsmaterial som uppfyller de högsta standarderna.

Van Gogh Olja

Sortimentet består av 65 kulörer med exklusiva pigment som äkta kadmiumgult och rött, äkta koboltblått, ceruleanblått och permanentrosa, baserade på extremt ljusäkta kinakridonpigment. Färgerna är tillverkade med högsta kvalitet på pigment och rena oljor. Urvalet varierar mellan täckande och transparenta färger för att kunna skapa effekter i målningen. Ljusäktheten varierar mellan god till mycket god, så att målningarna bibehåller samma färger under årtionden framåt.

  • Anpassad till både nybörjare och avancerade amatörers behov och krav
  • 65 kulörer med exklusiva pigment
  • Tillverkade med högsta kvalitet på pigment och rena oljor
  • Ljusäktheten varierar mellan god till mycket god
  • Urvalet varierar mellan täckande och transparenta färger

Van Gogh Olja finner du även i set om antingen i 10 eller 6 kulörer

Van Gogh Oljefärg Set
Van Gogh Oljefärg Set om 6