Akrylpenslar & Oljepenslar

Filtrera
Shoppingval
Kategori
Kategori
  1. Naturhår
  2. Syntethår
Pris
-

Akrylpenslar & Oljepenslar

Här hittar du ett stort utbud av akrylpenslar och oljepenslar. Penslar av akryl kräver en viss stadga eftersom färgen är lite tjockare och en pensel för olja kräver ännu lite mer. Välj pensel i det material och den form som passar din konst bäst.

Välj mellan flera varianter och storlekar

Akrylpenslar och oljepenslar finns i flera olika varianter, storlekar och former. Större penslar passar när du ska jobba med större områden, mindre penslar är utmärkta vid detaljarbete och mellanstora penslar bidrar till flexibilitet och ger möjlighet att anpassa sig till alla behov som kan dyka upp under målningen.

Skapa levande akrylkonstverk

Våra penslar för olja och akryl är perfekta för att utföra olika tekniker och stilar i din konst. När du använder dem med vår högkvalitativa akrylfärg kan du skapa fantastiska konstverk med rika och levande färger. Akrylfärg är ett utmärkt medium för både proffs och hobbykonstnärer tack vare dess snabba torktid och mångsidighet.

Andra tekniker

Ska du måla med någon annan teknik, färg eller medium kan du även ta en titt på våra akvarellpenslar eller specialpenslar. Letar du efter penslar till barn har vi perfekta skolpenslar till bra pris.

Syntetiska borstpenslar

See all

Svinborstpenslar flata

See all

Svinborstpenslar runda

See all

Svinborstpenslar filbert

See all